Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

DE MOEDER, DE HOER EN ZO

3 M + 2 VGeplaatst door Raymond ma, september 02, 2013 09:51:59

DE MOEDER, DE HOER EN ZO

Komedie

Door: Kris Van Steenberge

Voor: 3 heren en 2 dames

Avondvullend

Rechtenbeheer: SABAM (Van Steenberge)

Drie broers krijgen na de dood van hun moeder een wel zeer merkwaardige erfenis. Een vrouw, die uit het niets opdoemt, valt hen ten deel. Het verleden achtervolgt hen. Wat doen drie broers met zo ’n vrouw? Het verleden haalt hen in. Wie is die vrouw? Het verleden laat hen ter plekke achter. En de vogels, zwijgen als vermoord.

Een verhaal over bloed en waar het zoal kruipt. Over pacten en verbonden, en wat dat zoal doet met een mens. En over het lot, dat ge zelf kunt sturen, alleen de gedachte al, is zo aantrekkelijk.

'De moeder, de hoer en zo' is een komedie met een asgrauw randje dat onder je vingernagels kruipt. Handen wassen, na de voorstelling.

krisvansteenberge@skynet.be

http://krisvansteenbergeauteur.wordpress.com/de-moeder-de-hoer-en-zo/

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.