Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

De draden van de droom

5 M + 2 VGeplaatst door Raymond ma, oktober 21, 2013 10:46:24

De draden van de droom

Genre: sprookjesspel voor jongeren en volwassenen

Bezetting: M5, V2

Decor: 1

Korte inhoud:

In een theatertje ligt een groep marionetten klaar voor de opvoering van de volgende avond. Het is diep in de nacht. De tovenaar komt tot leven en wekt de anderen. Zijn grootste betrachting is om zo snel mogelijk het theater te verlaten en zich met de andere marionetten elders te vestigen als vrije zelfstandige wezens, bevrijd van het 'juk' van de poppenspelers. Maar de stap naar dat nieuwe leven en naar de vrijheid is — zoals met zovele dromen en idealen — niet zo gemakkelijk en vanzelfsprekend als lijkt. Elke poging om zelfs maar één stap buiten het theatertje te zetten, mislukt. Ieder heeft zo zijn eigen antwoorden op dit mysterie. Een Chinese wijze brengt de uiteindelijke oplossing.

Leesbrochure: Toneelfonds J. Janssen (zoeken onder Willyiam)

Eigen site: http://www.willyiam.be/

Willem Bastiaensen

Theophiel Roucourtstraat 25 bus 19

2600 Berchem België

Tel:03 236 75 25

GSM:0486 18 27 14  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.