Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

NONKEL GASTON IS DOOD…

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen di, november 07, 2017 07:15:11

NONKEL GASTON IS DOOD…

Misschien is dit u al bekend en was u zelfs al aanwezig op zijn crematie

… EN DAN IS ER KOFFIE!

(Maar ook koffiekoeken, broodjes en muzikale begeleiding)

Een hilarische komedie

Van: Luk Gijsbrechts

In een regie van Gie Beullens

Het stuk

Lachen met een begrafenis, kan dat wel? Natuurlijk, want als je de problemen ziet die in deze familie aanwezig zijn, kan dat al bijna niet anders. Niet alleen hebben we een seniele moeder, maar ook een zeer plichtsbewuste oudste zoon. Die moet dan opboksen tegen de rebellerende jongste zoon en de gefrustreerde zus. Verder hebben we nog de succesvolle nonkel en de aangetrouwde tante. En of dat nog niet genoeg is, zitten er ook nog een waardeloze beeldhouwer en zijn model aan de tafel. Enkel de overledene kan er niet bij zijn. En jij, als toeschouwer, zit op de eerste rij van deze dolkomische klucht. Nee, dit beleven we niet in de schouwburg, maar zoals het hoort voor een koffietafel, in de feestzaal van CC De Westrand. Deze begrafenis kadert in het feestelijke 100-jarige bestaan van de Koninklijke Toneelkring De Bietjes uit Dilbeek, dus wilden we er iets uitzonderlijks en hilarisch van maken. Reserveer dus tijdig, want de plaatsen zijn beperkt en dit fantastisch grappige stuk wil je zeker niet missen.

Wanneer:

ZATERDAG 16 DECEMBER 2017 om 20u00

ZONDAG 17 DECEMBER 2017 om 15u00

Waar:

Westrand - Cultuurcentrum Dilbeek

Kamerijklaan 46

1700 Dilbeek

+32 (0)2 466 20 30

Reserveren: kan via www.westrand.be

Inkom: (slechts) € 8,50 (voor zoveel plezier?)

(combi met musical op 24-25/3 : € 25)

Met Betty De Geyndt, Christel Deryck, Christophe Hofströssler, François Van Cauwelaert, Hedwig Cooremans, Jessica Pedregosa-Carillo, Kevin Van der Burght, Patrick Schikorr en Steffi Schikorr.  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.