Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

“CALENDAR GIRLS”

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen zo, december 03, 2017 13:26:47

Toneelkring Kris-Kras speelt

CALENDAR GIRLS”

Een komedie naar de film van Tim Firth in een regie van Guy Verbelen

Beste toneelliefhebber,

Op 12-13-14-19 en 20 januari brengt toneelkring Kris-Kras “CALENDAR GIRLS”, een komedie naar de film van Tim Firth, in een regie van Guy Verbelen.

Wij nodigen jou, je familie en vrienden graag uit om één van onze voorstellingen bij te wonen. De voorstellingen lopen al aardig vol, aarzel dus niet om vandaag nog je tickets te reserveren!

Het verhaal van de Calendar Girls

Een groep vriendinnen, allemaal lid van de plaatselijke vrouwenbond, doen wereldwijd de ogen open gaan door elkaar ervan te overtuigen om te poseren voor een naaktkalender ten voordele van het goede doel. De bal gaat aan het rollen en de Calendar Girls onthullen meer van zichzelf dan ze zelf durfden te dromen. En of ze uit de kleren gaan! Maar hoe ver willen ze gaan?

Kom op tegen kanker

Calendar Girls is een hilarische en ontroerende komedie. Maar ook een meeslepend verhaal, gebaseerd op waargebeurde feiten. In het kader van dit stuk schenkt toneelkring Kris-Kras een deel van de opbrengsten aan “Kom op tegen Kanker”. Wij willen op onze manier het thema onder de aandacht brengen en hopen zo ons steentje te kunnen bijdragen bij het bestrijden van deze slepende ziekte. Alvast bedankt voor uw bijdrage.

Wanneer?

Vr 12/1 om 20u

Za 13/01 om 20u

Zo 14/01 om 15u

Vr 19/01 om 20u

Za 20/01 om 20u

Waar?

De Muze van Meise, Brusselsesteenweg 69 te Meise

Reservaties

Reserveer je tickets online: www.demuzevanmeise.be/losse-tickets of via het loket van De Muze van Meise, bel 02/892.24.40. (van di-za tussen 10-12u).

Pas op, tijdens de Kerstvakantie is de Muze gesloten! Online reserveren blijft mogelijk gedurende die periode.

Benieuwd naar meer?

Surf naar www.kriskrasmeise.be of volg ons op Facebook voor meer nieuwtjes over het stuk en de repetities.  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.