Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

Momentos de la Vida

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen zo, december 03, 2017 13:31:18

Momentos de la Vida

Improvisatietheatervoorstelling

16 december 20u00 Leuven

"Ik hou van de rijke uitwisselingen die internationale improvisatiefestivals met zich meebrengen. Er heerst over het algemeen ook een grote generositeit onder improvisatiespelers voor het delen van concepten. Momentos de la Vida van Felipe Ortez (Colombia) is een concept waarin ik meespeelde in Milaan in 2015. Het is er een die ik graag regelmatig opnieuw neerzet. Foto's zijn een bijzondere inspiratiebron voor scènes, en kunnen net als muziek op een krachtige wijze een bepaalde atmosfeer neerzetten. We laten ons inspireren door de beelden zonder letterlijk het moment van de foto "na te spelen". Elke toeschouwer kan er zijn eigen herinneringen zo mee verrijken of vervormen... De foto's worden in het groot geprojecteerd. Net als de vorige keren doen we een oproep bij het publiek om ons foto's te bezorgen (hoge resolutie, zwart-wit, horizontaal). Ik zie je mail graag tegemoet!"

Marc Breban

"Momentos de la Vida" - Inspinazie Toutcourt

zaterdag 16 december 20u00

Met voorprogramma door Inspinazie XS!

30CC Wagehuys Leuven, Brusselsestraat 3

tickets: € 10 (gratis vanaf het vierde gezinslid op hetzelfde postadres)  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.