Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

TRYSKYL

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen vr, maart 23, 2018 15:09:24

WILLEBROEKS TONEEL THUMOR

Stelt voor:

Van: Luc Van Balberche

Regie: Eddy Swinners & Erna de Kunst

Productie: Gert Boey & Filip de Doncker

Op: 21-27-28 april om 20.15

Inkom: 10,00 / 9,00 (65+ en -26)

Waar:

Gemeentelijke schouwburg Willebroek

August Van Landeghemstraat 101

2830 Willebroek

TRYSKYL

Korte Inhoud

Tryskyl is een toneelstuk in laagjes, elk verhaal verbergt een ander...

Een zus en haar broer zoeken een oplossing voor hun dementerende vader. Zij is een geslaagde zakenvrouw, de broer een marginaal kunstenaar.

Laat je meevoeren in de zoektocht van de vader, Jozef, en zijn kinderen naar een verder zinvol leven. Langzaam maar zeker wordt duidelijk wie wie is, of was … of zal zijn ….!

Steeds nieuwe onthullingen leiden naar nieuwe ervaringen, wisselende emoties en veranderende “mindsets”. Je inlevingsvermogen wordt zwaar op de proef gesteld en telkens wanneer je denkt mee te zijn met het verhaal word je weer op het verkeerde been gezet… en toch….

Zoek er niet TE veel achter. Dit toneelstuk is niet alleen boeiend, maar tegelijkertijd ook een leuke brok ontspanning met een lach, een traan en toch ook een tikkeltje levenswijsheid.

“Beangstigend mooi, ontroerend schouwspel, prachtige voorstelling, steengoed avondje – uit,…. “ zijn maar enkele fragmenten uit de recensies van andere toeschouwers die de voorstelling al gezien hebben.

Deze voorstelling is, door onze regisseurs van dienst, in een modern jasje gestoken wat “setting” betreft en wordt ondersteund door visuele en passende muzikale fragmenten.

Hopelijk kunnen we u op dezelfde manier beroeren als zovelen voorgaanden!

Reserveren kan vanaf nu via de reservatiepagina (klik hier) / info@wtthumor.be of 0471/45.00.04 www.wtthumor.be  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.