Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

EEN KREET IN DE NACHT

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen vr, maart 23, 2018 15:47:47

KOEKE-TIEN

presenteert:

EEN KREET IN DE NACHT

Van: Luc van Balberhe

Regie: Eddy Declerck

Het stuk:

Was het echt maar een ongeval, of zit er meer achter? Kan het toeval zijn dat in dezelfde week een schrijver en twee zussen een gastenkamer betrekken in een pensionnetje waar haast nooit iemand verblijft? En dat precies in die week een gehate dorpsgenoot een dodelijke val van zijn paard maakt? Of moeten we het in het dorp zelf gaan zoeken? Iedereen had er met het slachtoffer blijkbaar nog een oude rekening te vereffenen.

Misschien zit de moordenaar gewoon mee in de zaal? Hoe goed ken je de persoon op de stoel links of rechts van je, eigenlijk wel?

‘Een kreet in de nacht’ is een spannende ‘good old school whodunit’ met alle ingrediënten die zo’n verhaal nodig heeft. Bovendien zijn net voor het laatste bedrijf alle tips en hints aangereikt, om zelf de oplossing te vinden. Benieuwd of je erin slaagt! En neen, de butler heeft het niét gedaan.

Vrijdag 13 april om 20u00

Zaterdag 14 april om 20u00

Vrijdag 27 april om 20u00

Zaterdag 28 april om 20u00

Waar

CJK

Kasteel Claeys Bouüaert

Kasteeldreef 2

Mariakerke

Inkom: €8 - onder 25 jaar: €6

Klik hier om te reserveren!

info@koeke-tien.be.

https://www.koeke-tien.be/  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.