Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

op een echt podium te staan

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen di, juni 12, 2018 19:04:04

Hallo jonge toneelliefhebbers,

Wie droomt er niet eens om op een echt podium te staan, en een echt toneelstuk te spelen….in een echt decor en jawel, een echt kostuum!

Onze Genkse Theater school bied jullie de mogelijkheid om die droom echt waar te maken.

TKT doet niet enkel aan toneel voor volwassenen, zo is TKT recent begonnen met jongerenopleidingen.

Jongeren tussen 8 en 14 jaar werken een heel schooljaar lang aan een theaterproductie en krijgen zo het inzicht in de wondere wereld van het toneel spelen.


​Hierbuiten leren ze sociaal omgaan met anderen, de juiste ademhaling, de juiste bewegingen op en rond het podium en natuurlijk om te gaan met gezonde stress.

​Het doel van TKT Junior is om stevige klassiekers op de planken te brengen waarin onze jonge enthousiastelingen alles van zichzelf geven. Dit alles aangevuld met diverse volwassen acteurs, dansgezelschappen, en technische bijdragen om zo verschillende hartverwarmende producties neer te zetten.

Vanaf September 2018 gaan wij van start met een lessenpakket ‘toneelspel voor jongeren’ vanaf 8 jaar . Op speelse wijze worden theatertechnieken aangeleerd die op het einde van het werkjaar (april 2019) zullen leiden tot een echte voorstelling, waar je dan ook een echt applaus krijgt.

Zaterdag 23 Juni 2018 van 15 tot 18 uur presenteren wij onze theaterschool in “het klooster” gelegen te Genk, Minderbroederstraat 2. Hier krijgen jullie natuurlijk alle verdere nodige informatie.

Indien mogelijk, gelieve te melden dat u er zal zijn

Heb je nog vragen hieromtrent, kan je altijd terecht.

Dit kan via onze voorlopige website: https://tkttheater.wixsite.com/tktt/inschrijvingen-tkt-junior

Via Marc Baerts: 0499 269 066

Via Stefan Niemierowski: 0475 298 188

Of stuur een mailtje naar tkttheater@hotmail.com

Theatrale groeten

Het TKT-Team  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.