Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

‘OUD JA MAAR NOG NIET VERSLETEN’

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen di, september 11, 2018 13:37:17

Toneelvereniging 20+ Uit Dilbeek

Speelt in het

Saviocentrum Stationsstraat 276 te 1700 Dilbeek

Op vrijdag 19, zaterdag 20 oktober om 20.00u en zondag 21 oktober om 15.00u

‘OUD JA MAAR NOG NIET VERSLETEN’

Van Hilda Vleugels

In een regie van Luc Vierendeels.

Zij spelen elk jaar voor een goed doel.

Tickets 0474 69 84 35.

De vroegere grootsheid van het Zwitsers hotel "Im weissen Rossl" vergeeld. Alles lijkt er oud en versleten: het meubilair, de lift, ja zelf de liftboy. Samen met zijn trouwe receptioniste Dorothé, probeert directeur Max de crisis te trotseren en de faam en de bankrekening van zijn hotel hoog te houden. Voor het onderhoud doet hij sinds enkele weken een beroep op een heupwiegend jong veulen. Schatrijke gasten logeren er niet meer. Er verblijven nu eenvoudige toeristen: een goedlachse bombardonspeler, een verlegen vertegenwoordiger, een macho met vele namen, een hevige feministe en een lieve dame die liever juffrouw wordt genoemd.

Tot de excentrieke Spaanse barones Nana Dollores na 10 jaar terugkomt. Zal haar poedelbloot optreden voor de nodige animo zorgen of voor nog meer problemen voor De directeur?  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.