Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

VENETIÊ IN HET NOORDEN

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen ma, februari 04, 2019 09:36:46

Toneelgezelschap KLAKKEBOEM

Speelt:

VENETIÊ IN HET NOORDEN

Onverwacht weerzien

Danny en Pascal zijn tot over hun oren verliefd op elkaar. Ze staan dan ook op het punt om te trouwen. Als Pascal zijn oude buurman Kristof tegen het lijf loopt, nodigt hij hem uit om samen met zijn vriendin Patricia diezelfde avond nog bij hen te komen eten. Dit is echter niet naar de zin van Patricia. Bij hun aankomst hebben ze dan ook slaande ruzie. Beide gastheren hebben aanvankelijk niets in de gaten. Na een hele tijd valt het hen toch dat Patricia nog geen woord gezegd heeft tegen hen. Eenmaal aan tafel, gaan Danny en Pascal op zoek naar de reden van Patricia’s stilzwijgen. Maar… wat zij vermoeden, lijkt haar alleen nog kwader te maken.

Regie:

Bryan Buddaert

Spel:

Dennie Vancauwenberghe, Frederik Vanhonacker, Julie Van Honacker & Paul Verschuere

Speeldata:

Zaterdag 2, zondag 3, maandag 4 woensdag 6, vrijdag 8 en zaterdag 9 maart 2019. De voorstellingen starten telkens om 20u00, behalve op zondag. Dan gaat de voorstelling van start om 18u30.

Waar?

Parochiaal Centrum,

Orveiestraat

Zwevegem-Knokke

Inkom:

€ 9,00 - Studenten en kinderen: € 5,00

Reserveren:

LET OP! DIT KAN VANAF NU ENKEL ONLINE! VIA: www.klakkeboem.be

RESERVEREN KAN VANAF MAANDAG 4 FEBRUARI 2019!  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.