Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

KAT IMPROVISATIETHEATER

Oberon I van MechelenGeplaatst door Oberon I van Mechelen wo, april 10, 2019 15:21:52

Studio KAT –

IMPROVISATIETHEATER

Als afsluiter van ieder speeljaar wil KAT een forum geven aan enthousiastelingen die door de toneelmicrobe gebeten worden of het al een hele tijd zijn. Samen gaan ze het podium op voor eenakters, bonte avonden, theatercafés en noem maar op. Ook dit jaar zullen we iets verrassends uit de mouw schudden ! Zoals u in de brochure al kon lezen, gaan we met Opendoek in zee om in het najaar 2018 een cursus improvisatietheater op te starten. Misschien vinden we daar wel een aantal enthousiastelingen om hun opgedane ervaringen om te zetten naar verdere specialisatie en podiumacts. Zo zullen we iedereen die er wil voor gaan op de planken zetten. In mei 2018 kwamen er zo 19 acteurs en actrices op het podium, van wie er vier debutant waren! Misschien ben jij een van de volgenden? Hou verdere informatie hierover zeker in het oog in de pers en op de sociale media.

Dit jaar gingen we voor Studio KAT met Opendoek in zee rond improvisatietheater onder leiding van Lieven De Clercq. Een groep enthousiastelingen wil hun opgedane ervaringen nu omzetten naar een heuse opvoering. En dat wordt – ook voor hen – nagelbijten want u zult mee bepalen wat ze spelen. Ze zullen dus helemaal niet vooraf weten wat ze op het podium moeten brengen! KAT speelt voor de pauze en tijdens het tweede deel zie je echte impro-artiesten aan het werk! De groep ‘De Kevins’ , waarvan Lieven De Clercq leiding heeft, toont u hoe het echt moet.

Impro KAT wordt totaal verrassend, onverwacht en zeker grappig. Een absolute aanrader!

Productieleider: Sim Terryn

Productieassistentie: Herman Moons

Spelbegeleiding: Lieven De Clercq

Master of ceremony: Jakob Festraets

Acteurs: Billian Ausloos, Katleen Laureys, Herman Moons, Julien Pauwels, Hilde Quanten, Agnes Van Camp, Sandra Van Dormael, Gill Vedts,

Improvisatiegroep

DE KEVINS

Pianist: Ingmar Dassevil

IMPROVISATIE THEATER

Eerste deel: optreden door enthousiaste KAT-leden

Tweede deel: optreden van DE KEVINS

Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019 telkens om 20.30 u.

Locatie:

GC Den Bussel

Haachtsebaan 54,

3140 Keerbergen

Toegang € 11 in vvk en € 13 kassa | – 12 jaar € 8

Reservaties : www.katkeerbergen.be of via gsm 0475 21 25 68 na 17.00 u.  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.