Blog. Amateurtoneel.be

Blog. Amateurtoneel.be

WELKOM op het blog over amateurtoneel

Beste toneelliefhebber,
Hier kunnen voortaan auteurs hun nieuwe Nederlandstalige toneelstukken (vanaf 2013) via een leesfiche voorstellen aan al wie belangstelling heeft. Iedere auteur is welkom. Voor vragen neem contact met Oberon@amateurtoneel.be


START - EIGEN STUKKEN - PALMARES - WEETJES, IDEETJES EN LINKS- BLOG

THEEëN

4 M + 3 VGeplaatst door Raymond wo, mei 29, 2013 15:40:43

Titel: THEEëN

Auteur: BOB VANDEN EYNDE

Genre: DRAMA

Thema: MANIPULATIE

Originele bezetting: 3 DAMES 4 HEREN

Duur: eenakter: 45 MIN

Korte inhoud:

Ik drink nooit thee, gij drinkt altijd thee. Dat is het begin van een reeks indoctrinatietrucs van familie en vrienden die uiteindelijk leiden tot een totaal willoos en weerloos gedrag van het hoofdpersonage Arnold, een ernstige en burgerlijke bankbediende. Als hij ’s avonds na het werk thuiskomt is niets meer zoals het was toen hij ’s morgens het huis verliet. De meubels zijn verplaatst, de televisie die hij nooit had is weg, er staan talloze dozen thee in de kast, zijn zus is weggelopen van huis, zijn dochtertje dat hij nooit had is overleden. Uiteindelijk slikt hij alles wat zijn vrouw, moeder, zuster en vriend hem voorschotelen en volgt hij gedwee twee gangsters om zijn eigen bank te gaan beroven.

Decor: 1

Verkrijgbaar bij: DE AUTEUR

Adres auteur: Bob Vanden Eynde, Lodries 2, 9070 Heusden

bobvandeneynde@skynet.be

09-231 85 22

  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.